Jak w tytule gdzie bezpiecznie, pewnie i tanio?
Wysłane z mojego Mi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Klucz do Win10 pewny i tani
- MoriOmega
- Starszy Pan
- Prawdziwe imię: Wojciech
- Lda77
- Starszy Pan
- Prawdziwe imię: Bartek
Pytanie co to znaczy bezpiecznie... policja Cię nie ścignie jeśli kupujesz prywatnie... mozesz kupić w sumie w dowolnym miejscu gdzie dostaniesz fakturę bo warto mieć adekwatny dowód zakupu.
Jak na firmę to juz trudniej, bo tam jest łatwiej o audyt, ale też bym nie przesadzał.
Jak na firmę to juz trudniej, bo tam jest łatwiej o audyt, ale też bym nie przesadzał.
"Tępi ludzie są jak tępe noże. Specjalnej krzywdy nie robią, ale jak wnerwiają..."

- baapa
- Starszy Pan
Ja kiedyś jeden kupiłem na G2A czy innych keyach za ok 50 zł. MS nie kwestionuje, wisi sobie w zasobach na moim koncie w MS, nikt nie kwestionuje. Inna rzecz że w razie jakiejś kontroli, czy zlecenia kontroli to prawnicy mogą się chyba dojebać. Dodam że G2A nadal się sprzedają z tymi kluczami
Kwestia do czego Ci ten klucz, w firmie lepiej brać po cenie rynkowej z dużej firmy, na FV.

- MoriOmega
- Starszy Pan
- Prawdziwe imię: Wojciech
Klucz wyłącznie do użytku na domowym kompie.
Po prostu myślę nad zmiana komputera i przerzuceniu SSD z obecnego do nowego, i nie wiem jak tam MS będzie się zapatrywał na wsadzenie windy do innego PC.
Aktywacja pozwala zweryfikować, czy dana kopia systemu Windows jest oryginalna i nie została użyta na większej liczbie urządzeń, niż jest to dozwolone w postanowieniach licencyjnych dotyczących oprogramowania firmy Microsoft.- tyle MS.
Po prostu myślę nad zmiana komputera i przerzuceniu SSD z obecnego do nowego, i nie wiem jak tam MS będzie się zapatrywał na wsadzenie windy do innego PC.
Aktywacja pozwala zweryfikować, czy dana kopia systemu Windows jest oryginalna i nie została użyta na większej liczbie urządzeń, niż jest to dozwolone w postanowieniach licencyjnych dotyczących oprogramowania firmy Microsoft.- tyle MS.

- Lda77
- Starszy Pan
Możesz się zgłosić do supportu (telefon) i z nimi pogadać. Znane sa przypadki gdzie pozwalają na upgrade, ale nie wiem co im ludzie nagadali żeby uwierzyli 
W najgorszym wypadku kupujesz kluczyk razem z jakimś antywirusem czy innym badziewiem i tyle. Jakiś czas temu widziałem na pepperze widziałem taką oferte za około 70zł

W najgorszym wypadku kupujesz kluczyk razem z jakimś antywirusem czy innym badziewiem i tyle. Jakiś czas temu widziałem na pepperze widziałem taką oferte za około 70zł
"Tępi ludzie są jak tępe noże. Specjalnej krzywdy nie robią, ale jak wnerwiają..."

- bloodhawk81
- Starszy Pan
- Prawdziwe imię: Michał
Win 10 jest przypisany do konta. Jak zalogujesz sie na nowym kompie na swoje konto to wszystko powinno byc ok.