Jak wrazenia?
Pozdrawiam
The Division 2 czy ktoś już bet(uje)?
- N_E_U_R_O47
- Starszy Pan
- Prawdziwe imię: Piotr
Re: The Division 2 czy ktoś już bet(uje)?
Danielu widzę, że jesteś mocno aktywny, to w sumie dobrze nawet Sławek aka. panatha przychylił się do Twojej prośby.
Jednak nie zakładaj kilku postów w tym samym temacie, na forum wszystko się toczy "własnym torem"
Jednak nie zakładaj kilku postów w tym samym temacie, na forum wszystko się toczy "własnym torem"
- Lda77
- Starszy Pan
- Prawdziwe imię: Bartek
A czemu by nie... temat niezwiązany z rekrutacją więc własny wątek się należy.
Co do bety to się nie zapisałem... jakoś mi umknęło, ale "biere" na premierę. Obawiam się tyko, że będę musiał brać na kloca skoro mam rozwalonego plejaka... ale może zrobią crosplaya do tego czasu
Co do bety to się nie zapisałem... jakoś mi umknęło, ale "biere" na premierę. Obawiam się tyko, że będę musiał brać na kloca skoro mam rozwalonego plejaka... ale może zrobią crosplaya do tego czasu

"Tępi ludzie są jak tępe noże. Specjalnej krzywdy nie robią, ale jak wnerwiają..."

- legion_ldz
- Starszy Pan
- Kontakt:
- Prawdziwe imię: Tomek
Ale że to już rozdają klucze do gry?
Nie zapisałem się do bety też bo liczę że jak w większości przypadków nie będzie problemu ze znalezieniem wolnego klucza....o ile znów nie wprowadza darmowego klucza dla znajomych.
@lda - do tego czasu złożysz konsolę w całość
A przy okazji grzałki dotarły?
Nie zapisałem się do bety też bo liczę że jak w większości przypadków nie będzie problemu ze znalezieniem wolnego klucza....o ile znów nie wprowadza darmowego klucza dla znajomych.
@lda - do tego czasu złożysz konsolę w całość

A przy okazji grzałki dotarły?
Prowokacja jest istotą jego istnienia.
- Lda77
- Starszy Pan
Nie wiem... na działeczce siedzę. Wracam po weekendzie dopiero.
"Tępi ludzie są jak tępe noże. Specjalnej krzywdy nie robią, ale jak wnerwiają..."

- legion_ldz
- Starszy Pan
- Kontakt:
- Prawdziwe imię: Tomek
- Lda77
- Starszy Pan
wlasnie go koncze 

Wróć do „O wszystkim i o niczym...”